Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-12-28, 20:35 problem z iPodem
Mam mały problem z iPodzikiem. Chciałabym wrzucić do niego filmiki, a nie za bardzo wiem jak. Szukałam w necie jakiejś instrukcji, ale jakoś niezbyt mi to wyszło. Może ktoś z Was wie? Kombinuje kombinuje i nic xD
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-12-28, 20:53
Najpierw musisz przekonwertować na kompatybilny format (chyba mpeg) i odpowiednią rozdzielczość (coby nie zajmował dużo miejsca). A potem to już chyba tym oryginalnym programikiem Apple wrzucić do iPoda. Ale niech się lepiej wypowie ktoś kto ma iPoda, bo ja nie miałem z nim styczności
Wysłany: 2008-12-28, 20:54
No i w tym problem, ze mam juz ten odpowiedni format i próbuje ten filmik do iPoda wrzucić przez iTunesa i niiic. Nie da się. Ale pewnie coś źle robię. xD
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Wysłany: 2008-12-30, 16:23
NO nie widzi go. Nie wyświetla się na liście. Jakimś cudem mam tam wgrany jeden filmik. Nawet nien wiem kiedy i jak się tam znalazł. Ale gdy włączam iPoda to go też "nie widzi" .
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum