Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary: Zegar w naprawie...

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: MG
2007-12-02, 22:08
zadaj pytanie
Autor Wiadomość
PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2009-06-08, 21:00   

Cytat:
(tak, PH, nie mam wakacji)

He He Hew :lol:

Raczej regularnie.

Jak myślicie, jakie jest drugi powód dla którego Other lubi poniedziałki ?

agusia 
ZNAWCA Lost!
Gówniareczka (;

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2009-06-09, 01:02   

Pewno kocha się w stażystce, która od miesiąca wegetuje w bibliotece :]
od siódmej trzydzieści wskazuje uczniom książki i jej czarny lok zachwycił othera do tego stopnia, że co przerwę lata do czytelni ;p
Więc nadejście piątku po lekcjach jest dla niego katastrofą i w ogóle ma myśli samobójcze, bo: "Ojaaa, nie zobaczę Basi, przez dwa dni!". Więc, reasumując: wielbi poniedziałki, gdyż może wtedy zobaczyć kobietę, którą kocha i z którą chce spędzić życie.

Przepraszam, ja mam bardzo dziwne poczucie humoru, jak za długo śpię.. A ja już mam wakację, olałam szkołę, zostanę ninja.

Jak definiujesz osobliwość?

Latrommi 
ZNAWCA Lost!

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2009-06-13, 15:54   

W wielu dziedzinach osobliwość jest używana w jakimś znaczeniu, ale wydawało mi się, że może być tylko jedna definicja... krzywdząco nazwijmy to "ogólną" definicją osobliwości... Hmmm... Jeśli odnosimy się do rzeczy (to wg mnie) jest to coś, co występuje rzadko i zwraca uwagę swoją niezwykłością... Jeśli do ludzi, to można by było powiedzieć, że każda osoba jest niepowtarzalną jednostką, a nie tylko egzemplarzem gatunku homo sapiens, a więc jest na swój sposób osobliwa... Zazwyczaj jednak, jeśli mówimy o kimś, to zamiast używać słowa osobliwy, mówimy, że ktoś jest np. nietuzinkowy...
Jak więc definiuję osobliwość ? Jako określenie czegoś lub kogoś kto/co wyróżnia się spośród ogółu np. swoimi cechami, które uznajemy za rzadko spotykane. Osobliwość jednak postrzegamy subiektywnie, a więc jej obraz może być (a raczej jest) zniekształconą (przez nasze osobiste skłonności) wizją rzeczywistości.
Nie wiem czy do końca zrozumiałam to, co miałaś na myśli....

Czym wg Ciebie jest patriotyzm? i czy uważasz siebie za patriotę?

agusia 
ZNAWCA Lost!
Gówniareczka (;

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2010-04-11, 23:47   

Na tle ostatnich wydarzeń...
Patriota to osoba, która w razie śmierci rezydenta idzie zapalić znicz na cmentarzu, nie pisze w śledziku na naszej-klasie "[*]".
Czy jestem patriotką? Sama nie wiem.

Jeśli miałbyś możliwość spotkania się z jednym z użytkowników forum, kto by to był i dlaczego?

Odpowiedz do tematu