Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-07, 21:37 oceń podpis użytkownika powyżej
Oceniamy podpis i ewentualny obrazek (przy podpisie) użytkownika powyżej. Między postami jednego użytkownika musi być co najmniej 5 postów innych użytkowników (daj ocenić innym!!).
Stopien uzależnienia: Fan
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 723 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2006-06-07, 22:50
o jak mi się trafiło....XavierSS
No więc tak: podpis naprawde fajny. Ten tekst jest taki, taki...hmm...no podoba mi się Co do obrazka nie znam zabardzo angielskiego i nie lubie takich jakiś dziwnych stworków.
Ocena: 7/10
Wysłany: 2006-06-08, 15:02
Hihi to nie jakis dziwny stworek ale koles z gry Fallout, to bodajze po 3 wojnie swiatowej obraz:P nuklearnej wojnie oczywiscie. ale nie o tym teraz.
Podpis baaardzo mi siem podoba ":) i nawiazuje co jak co do obrazka przynajmniej w mojej interpretacji:P Naprawde wszystko git 9/10
no wiec Lady-Angel,
po pierwsze lubie takie kolory jakie masz w sygnaturze... dosc specyficzne jest ich polacznie ... sygnatura nabiera tajemniczosci.. zwlaszcza te niebieskie pole.. przyciaga wzrok..
fajne ujecie ... ale nie wiem po co jest ten malenki szlaczek pod podpisem "Sawyer & Kate"
9/10
_________________ But I can't wait for him...
...because waiting for you is Iike..waiting for rain in this drought...useIess and disappointing.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum