Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-14, 18:23
To mój ulubiony serial, w przeciwieństwie do losta w każdym odcinku coś się dzieje. We wtorek ostatni już oidcinek. Doczekać się już niemogę
A tu linki do wszystkich odcinków dla osób, które chcą obejrzeć ten serial
Mam wrazenie, ze ten odcinek byl jakos taki malo trzymajacy w napieciu w porownaniu do dwoch ostatnich... Nawet to z samolotem bylo w miare do przewidzenia. Jedyne co naprwade fajne to reka Tea-baga No nic, trzeba czekac na rozwiazanie...
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
Bedzie jeszcze jakiś odcinek? Bo ten jakoś tak się skonczył jakby miało coś być jeszcze, a podobno ten miał być ostatni?
Edit:
Niestety będzie drugi sezon... a już miałem nadzieje że jeszce będzie jeden odcinek i koniec... no nic nie ma się co dziwić wkońcu serial świetny. Miejmy tylko nadzieję że się nie zepsuje w drugiej serii tak jak to było z Lostem.
_________________ This is not your island.
This is our island.
And the only reason you're living on it
is 'cause we let you live on it.
Ostatnio zmieniony przez Babinicz 2006-05-16, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
mialy byc 23 odcinki... Podejrzewam ze mozliwe bedzie nawet 24 bo tak glupio jak nie pokaza co kto tam robil po wyjsciu na wolnosc. Chyba ze nikt tego nie przezyje
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
Chyba za tydzień jednak odcinka już nie będzie pozostaje nam czekać do jesieni na nowe odcinki.... czego nie mogli tego w jednym sezonie skończyć.......
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-25, 16:35
Serial jest świetny, zaraził mnie nim kumpel. osoby, które nie oglądały powinny ściągnąć teraz dzięki temu nie będzie się tak dłużyło oczekiwanie na 3 sezon losta!
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-25, 18:59
Ja juz pierwszą serię mam za sobą, niestety. Co wyznaję ze smutkiem, bo ten serial ogląda się z zapartym tchem No cóż z niecierpliwością oczekuję na kolejny sezon. Tylko tak się zastanawiam się jak on miałby wyglądać? Słyszałam, że ma pokazywać życie bohaterów po ucieczce?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum