Wysłany: 2006-04-20, 16:33 Naj, naj user tego forum
Jako że ostatnio ocenialiście pracę moderatotów, i którego najbardziej lubicie. CHcielibyśmy teraz zaproponować wybory naj usera.
Ponieważ nie chcemy nikogo pominąć, chcielibyśmy abyście zgłaszali kandydatury. Najmocniejsze 15 kandydatur, o ile tyle uzbieramy wyląduje w ankiecie.
Możecie podawać jedną , lub dwie osob jeśli nie możecie się zdecydować.
Miłe by było gdybyście motywowali swoje wypowiedzi, choć nie jest to wymagane.
NP. bo ma fajny styl pisania, bo można się czegoś od niego dowiedzieć. i tak dalej.
Myśle że do końca weekendu zamknięmy ten temat i zrobimy ankietę.
Mamy nadzieję na większy udział userów w zabawie niż ostatnio.
ADMIN I MOD TO TEZ USER!!
Na razie mamy 13 kandydatury:
Nomos x5
Mumin
Kate13 x5
Nina
Shannon123
Arekrem
PH3N-x x3
-Boone-
B@m
Rebekasa x2
Pablo
Allisha x3
Choynka
LICZBY TU PISANE NIC NIE ZNACZĄ ZOSTANIE WYBRANYCH 15 OSOBÓW Z NAJWIĘKSZA ILOŚCIĄ GŁOSÓW NASTĘPNIE ZWYCIEŹCE WYŁONI ANKIETA.
_________________ SEMPER FIDELIS
Ostatnio zmieniony przez XavierSS 2006-04-24, 23:34, w całości zmieniany 19 razy
Stopien uzależnienia: Fan
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 723 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2006-04-20, 17:59
OK no to tak.....iż nie mogę się zdecydować między niektórymi osobami więc dam swoje 2 kandydatury Pierwszą osobą jest Nomos no a drugą podaje siebie (czyt. Mumin) czemu akurat te 2 osoby...? Hmm...powiedzmy tak, podoba mi się ich styl pisania, można się troche dowiedzieć...no i to chyba tyle...
Wysłany: 2006-04-20, 18:12
JA także podaje dwie kandydatury. JEst to Kate 13 . Podoba mi się jej styl pisania, dużo wie o serialu. Na drógą kandydaturę podaje siebie(choć jeden głos będe mieć )
,jeśli można siebie, bo nie wypisuje głupot(kate 13 także nie wypisuje)
P.s. Jeśli na siebie nie można, to głosuję na Kate 13 i na Ninę
Czas na moje sugestie.
Ja swój głos oddaje na Arekrema chłopak wywarł na mnie ogromne wrażenie.
Głosu drugiego nie oddam, gdyż za dużo osób kandyduje u mnie na tę pozycję.
To ja bym zgłosił kandydaturę na PH3N-x albo Kate13 i Rebekasę.
PH3N- x, bo jest to jeden z ludzi na tym forum, którzy potrafią wprowadzić na forum luz i sympatyczną atmosferę.
LUB
Kate 13---> Najaktywniejsza osoba na forum dzieląca się swoją wielką wiedzą o Loście (czyżby uzależnienie)
ORAZ
Rebekasa---> Jeden z najaktywniejszych userów i wszyscy zapomnieli, a poza tym niekiedy strzeli jakiś fajny post
Głosik 1 oddaje na PH3N-x M.in.
Sayid napisał/a:
bo bardzo spodobała mi sie jego wersja LOSTa
i chłopak wprowadza luz na forum i
PH3N-x napisał/a:
brechtawe
Dobra, brechta brechtą, ale co do 2 kandydatury...
Nie mogłam się zdecydować miedzy Nina, Pablem,Nomos, Raven oraz ---Bonne'm--
No ale 2 głos oddaje na Pabla.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum