Niektóre fora dyskusyjne są zakładane przez dzieci w wieku od 11-14 lat. Zakładają one fora technologią IPB. Przechodząc do rzeczy za fora IPB się płaci, a dzieci nie zarabiają. Rodzice na pewno miesięcznie dzieciom 100zł za forum nie będą płacili. Więc chyba zakładają je bezpłatnie. Teraz zostaje pytanie jak to robią? Czekam na wasze propozycje, wież że Ne0 zakładał takie fora proszę więc jego też o pilną odpowiedź.
Pozdrowienia
od Szredera
//by mrs.D
_________________ ..:: >:4-8-15-16-23-42 ::..
(¯`·´¯)(¯`·´¯)
`· (¯`·´¯).·´My love LOST
.....`· .·´
Skrypt IPB jest powszechnie dostępny w sieci Szreder - Click. Ja zakładałem fora na IPB dla znajomych, musisz mieć tylko hosting z obsługą php/mysql, np. www.host.sk. Pzdr.
PS. jeżeli będziesz mocno chcial, to mogę Ci takie forum założyć.
_________________ Cash in hand, dick on screen, who said God was ever clean?
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-16, 15:43
No tak, nie jest zbyt dobra. Ostatnio testowałam nową wersje phpBB chyba 3.0 BETA.
Forum stworzone tą wersja jest lepsze od phpBB 2.0 ale ma pewne nie dorobienia. Ale na razie to tylko wersja BETA
Ne0 ma rację. Mi chodziło o forum IPB. Fora.pl mają mało opcji, i style mają słabe.
Ne0 daj mi twojego skypa lub gg bo chce się z tobą skontaktować.
[ Dodano: 2006-10-16, 19:19 ]
Ne0 to ma być do strony www. Jak zrobisz to twój nick zamieszcze tam!! Tylko chodzi o serwery bezpłatne! Nie mam zamiaru jeszcze za niego płacić więc zrób to na jakimś dużym! Chce mieć na forum sporu użytkowników! Pozatym login admina ma być Szreder a hasło prześlij mi na pw! (potem sobie zmienie). Czeka na to forum
!!pozdrowienia!!
_________________ ..:: >:4-8-15-16-23-42 ::..
(¯`·´¯)(¯`·´¯)
`· (¯`·´¯).·´My love LOST
.....`· .·´
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum