Wysłany: 2006-03-11, 07:22 Człowiek o który Ethan mówił z człowiekiem z bunkru...
W 15. odcinku 2. sezonu, kiedy Ethan pokazywał Claire pokój dla Aarona, jakiś gość wezwał Ethana i mu tłumaczył, że On się wścieknie, bo nie zmienił listy pasażerów i wiedzą (rozbitkowie), że to Ethan porwał Claire i Charliego. Jak myślicie kim był ten On?
PS. Sory jeśli taki temat już jest lub jeśli wiadomo o kim mowa, ale ja tego nie zajarzyłem
Skoro piszesz o odcinku 2x15 to może spytaj się w temacie o tym właśnie odcinku. Chyba nie potrzeba nowego tematu zakładać.
Ja mam nadzieję, że się ten temat rozkręci, dlatego go nie pisałem w 2x15, ale jeśli moderatorzy mówią to samo co ty to niech go zamkną, ale na razie piszcie jak myślicie kim jest ten on?
No własnie ten siwy co przyszedł, to był ten co sobie brode dokleja, czy brodaty to jeszcze inny koles? Teraz sam juz nie wiem, ale mozliwe, ze wcale nie rzadzi tam siwy tylko jakis inny gosc.
Ten koleż to Zeke on doklejał sobie brode a Cleire widziała go bez niej w ich bynkrze, i jeszcze jedno to on porwał Walta ... mam nadzieje że teraz wiesz
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-12, 10:52
Wątpie w to, wg. mnie w tym serialu nie ma "przypadkow" i czarny dym nie jest niczym "nadprzyrodzonym" tu musi byc jakies racjonalne wytlumaczenie.
Co do kolesia co rządzi to na wyspie szefem jest Zeke, a ogolnym szefem projektu ? moze ten koles co jak byl film instruktażowy to go bylo wydac w oknie ?
( nie pamietam dobrze, ale chyba bylo cos takiego ).
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-12, 11:05
Nom ciekawa jest ta teoria z jasnowidzem, to by znaczylo ze on specjalnie ja ulokowal w tym samolocie, aczkolwiek z tego co pamietam to on byl bardzo przekonujacy i wygladal na normalnego jasnowidza
I takie pytanie:
Dżak wracal do USA z trumna ojca, i potem w 1 serii znalazl tą trumnę tylko ze pustą ?
dobrze pamietam czy se to ubzdurałem ?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum