Wysłany: 2006-04-14, 18:27 Co mówią Jin i Sun, gdy nie ma napisów
Podejrzewam, że nikt z forumowiczów nie zna koreańskiego. Ale mam nadzieję, że ktoś może zna jakąś stronę, na której znalazłaby się odpowiedź na moje pytanie.
Otóż zawsze interesowało mnie, co mówią Jin i Sun, gdy ich słowa nie są tłumaczone napisami na język angielski. Było takich przypadków dość sporo. Na przykład w scenie, w której Micheal pobił Jina za spalenie tratwy. Niby można się domyśleć mniej więcej co mógł wtedy krzyczeć Jin, ale nigdy nie wiadomo na 100% czy ten domysł będzie dobry.
Dlatego jeśli ktoś zna jakąś stronę, na której są przetłumaczone wszystkie (bądź większość) ich wypowiedzi, to byłbym wdzięczny za informacje. Może ich wypowiedzi są małoznaczące, a może wręcz odwrotnie (w końcu w Loście jest wiele dziwnych powiązań)
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-14, 18:59
Na tej stronce mozna znaleźć tłumaczenia ich rozmów http://www.lostlinks.net/ . Zreszta polecam dokładnie zapoznać się ze stroną dlatego, że jest na niej wiele innych ciekawostek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum