Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary: Zegar w naprawie...

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: choynka
2006-11-02, 07:52
3x05 "The Cost Of Living"
Autor Wiadomość
Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 21:42   

Nie prawda jakbyście czytali z głową moje posty to byście zauważyli że to są moje przypuszcenia.
A co do Matashow dawno nie widziałem odcinku Losta więc nie pamiętam już 4 mięsiace temu zakończyłem ogladać 2 sezon . Ja nie siedze na kompie i w dzeń w dzeń nie oglądam zagubionych więc nie pamietam wszystkiego. Więc sory z Lockiem mi się pomyliło.

Matashow 
Lost rox

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-30, 22:45   

MG napisał/a:
A co do Locke'a, to wydaje mi się, że on trafił na wózek po tym, jak oddał swoją nerkę tacie. W końcu czasami zdarzają się takie powikłania po operacji.

Hmm w to wątpie akurat. Ponieważ mam znajomego, który nie ma nerki i jakoś nie wspominał o tym, że mogą występować jakieś komplikacje. Poza tym widzieliśmy troche życia Locke po operacji i nic mu nie było.

Jack13 napisał/a:
już 4 mięsiace temu zakończyłem ogladać 2 sezon

n/c :P
-T--ten
by Matashow ®

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-08-31, 08:25   

MG to jest możliwe ale mógł też trafić z innego powodu np. mogł wpaść pod samochód.

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-08-31, 19:45   

To z tymi powikłaniami pooperacyjnymi to raczej nie jest możliwe. Widzieliśmy Locka nawet kilka miesięcy lub nawet lat(tak mi się wydaje) i wszytko z nim było ok. Jakoś wątpie żeby po tylu latach nastąpiły komplikacje. Moja mama miała przeszczep nerki 3 lata temu i wszstko jest już ok(a to jest znacznie poważniejsze ryzyko powikłań niż wycięcie nerki...) Poza tym nerki nie mają żadnego wpływu na rdzeń kręgowy(bo to najczęstSZy powód inwalidztwa). Chyba że np. infekcja przeniosłaby się z nerki na rdzeń...albo tam sama nie wiem :mrgreen: powinna się na ten temat wypowiadać osoba która sie na tym zna :mrgreen: n/c :razz:
Raczej John miał jakiś wypadek i tak trafił na wózek.
Bosssszzze.......Jack13......nawet trudno mi jest komentować twoje posty. Powiedz szczerze...ile ty masz na serio lat bo nie wydaje mi się żebyś miał te 16 które wpisałeś w profilu :roll: Poza tym...kochaniutki 4 miesiące temu to ty mogłeś skończyć oglądać 2x20 :razz:

// Muminek

Desmond_Dharma 
Wazzup Brother??

Wysłany: 2006-09-01, 08:38   

MG napisał/a:
A co do Locke'a, to wydaje mi się, że on trafił na wózek po tym, jak oddał swoją nerkę tacie. W końcu czasami zdarzają się takie powikłania po operacji.

Chyba sobie żarty stroisz.....mój ojciec też musiał oddać nerkę ale żadnych takich "powikłań" nie dostał. Niepełnosprawnym można zostać gdy się skoczy na główkę do płytkiej wody lub gdy cię coś dostatecznie mocno potrąci..(jest jeszcze wiele innych przykładów).

Wracając do tematu to chyba wszyscy z niecierpliwością czekają na ten odcinek- to z jednej strony może być coś wielkiego lub do bani , jeśli tego ładnie nie zmontują. :wink:

Amstaff 
Wisła Kraków

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-01, 14:32   

W spoilerach do 3 sezonu pisze ze uraz Locka nigdy nie był urazem fizycznym tylko psychicznym. Jak myślicie czy to możliwe?

Lesiu 
Dumny user forum :)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-01, 14:44   

Chyba nie. W realu nigdy o czymś taki nie słyszałem

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-09-01, 21:48   

Na pewno nie. Nie zgadzam się z tym, ponieważ myślę, że był to uraz fizyczny.

// chonka

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-09-01, 22:04   

Jack13 napisał/a:
Napewno nie. Nie zgadzam się z tym, ponieważ myślę, że był to uraz fizyczny.

Może chociaż raz w swoim poście zamieścisz jakieś argumenty na poparcie swojej tezy ? Tym bardziej, że były spojlery na temat uraz Locke'a jakoby miałby on być spowodowane psychiką. Jak na razie, to umiesz napisać tylko jedno zdanie, "moim zdaniem...". Sorry, jeśli w tym poście zawarłem za dużo słów.
-T--ten
by Matashow ®

Euro 

Wysłany: 2006-09-01, 22:32   

Na temat tego, co się stało Lockowi mozemy tylko gdybać, bo widać w jego retro wyraźną dziurę. Na pewno jego kalectwo nie było zwiazane z powikłaniami pooperacyjnymi, bo jakos kiedy chodził na terapię do Helen, czy kiedy jeździł pod bramę swojego ojaca to mógł normalnie chodzić. Poza tym, najpierw pracował w jakiejś firmie sprawdzajacej jakość domów, potem czarna dziura, i nagle pracuje w firmie pudełek, jeździ na wózku i cały czas dzwoni do Helen (czyli po operacji, skoro znał juz Helen) Pożyjemy - zobaczymy.

Co zaś do Jack'a13 - proszę nie karmić trolla :D

kalpio 

Wysłany: 2006-09-02, 13:38   

Jak dla mnie "kalectwo" Johna'a mogło być związane z jego psychika. Po numerze jaki wywinął mu ojciec nie mógł sie pozbierać psychicznie i takie wymyślone kalectwo mogło być dla niego jakąś "wymówka", odreagowaniem na to cos mu zrobil ojciec. Psychologiem nie jestem i moja teoria może być zupełnie irracjonalna :-)

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-09-06, 06:13   

Na chaotic pisze, że:
Lost 3x05 - info
Informacje o piątym odcinku 3 sezonu. Tym razem Secretagentman z forum TWOP, podał tylko tytuł i informację komu odcinek będzie poświęcony.

3x05 "The Cost of Living"

Flashbacki: Mr. Eko.

a nie flashbacki Locka znowu macie złe informacje

choynka 

Wysłany: 2006-10-03, 14:13   

odcinek ten ma nosić nazwę "The Cost Of Living" - flashbacki Eko

Kuaxam Enixlman 
Guu-chan :P

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-10-26, 15:47   

WYszedł zwiastun do 3x5 Jednym słowem : CIEKAWE!. Widzimy jak nasi rozbitkowie są znów w Perle i oglądają przekaz z "Łabędzia" i nagle ktoś się w kamerze pojawia. Super ;)

ZWIASTUN

viloran 
Paranoid Android

Wysłany: 2006-10-26, 18:24   

Podoba mi się fragment że 2 kolejne odcinki wstrząsną LOSTem :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi