Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-10-24, 16:09
Mr_Bartek napisał/a:
mnie tez to ciekawi he he
Bardzi rozbudowana wypowiedz a co do tego co krzyczy Kate to według mnie to jest właśnie Jack I love you czyżbysz nagły zwrot no wszystko możliwe pozdrawiam
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-24, 16:20
Sawyer był więziony w którymś odcinku I serii nie pamiętam którym byl Boon który rozmawiał z komendantem o tym że jej chłopak ją bił,wtedy prowadzono Sayera i komendant powiedział że gdyby to on był jej chłopakiem to by mu bez dowodów uwierzył.
[ Dodano: 2006-10-24, 16:20 ]
Shanon bił żeby było jasne
Po 1 : Kate krzyczy "Jack I love You", po drugie są to różne momenty, tzn. rozrzucone między innymi klatkami, a wydaje mi się, że to "I love You" nie mówi Kate. Jeżeli jednak to ona, to tak samo można to zinterpretować w sposób, że Others zabierają Sawyera, na te badania, Kate wykrzykuje na pomoc "Jack"...a potem do odchodzącego Sawyera rzuca "I love U". Poza tym w tym trailerze jasno widać, że Ben wymusza na tym, żeby Kate powiedziała, że kocha Sawyera.
No i jest zapowiedź tego, że w ciągu tych 3 ost. odcinków tej miniserii dowiemy się dlaczego nasza trójka pozostaje przy życiu, a także odkryjemy jakieś szokujące wiadomości na temat wyspy.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
no właśnie mi też się wydaje że Kate mówi to do sawyera...bo jak Ben bije Sawyera to sie chyba pyta Kate "do you love him??" a ona odpowiada właśnie " I love Him" tak się przynajmniej mi wydaje
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-10-24, 20:28
"2 video promos of next weeks episode 4 of Lost. Sawyer punches Henry, Kate escapes, and Ben shows Sawyer something life changing about the island!"
Znalazłem to na jednej stronce, a w wolnym tłumaczeniu mniej wiecej znaczy to:
2 promujące filmy 4 odc. lost, który bedzie w nastepnym tygodniu, Sawyer <pobije?> Henry'ego, Kate <u>ucieknie<u> a Ben pokaże Sawyerowi coś co zmienia życie na wyspie!
Wiem, że nie dokładnie, ale jak ktoś może niech mnie poprawi...
_________________ "- Najbardziej dziwią mnie te 4 palce..."
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-25, 21:39
Pojawią się pewnie około 7 rano, a nie po południu. Tak mi się wydaję, bo tak się pojawiały w trzech pierwszych odcinkach. Ja i tak wracam ze szkoły o 15.00 więc wtedy zacznę ściągać.
Ja tak samo biegnę ze szkoły pędem , wsiadam na kompa i szperam , szperam , szperam Ostatnio Further Instructions mi ściągało 2 dni i 16 godzin .......
Ja tez wracam po południu i zacznę ściąganie dlatego mam nadzieję że się da mimo sporego tłoku. Trzeci odcinek udało mi sie sciągnąc w 1 godzinkę. A ten zapowiada sie fajnie no i dotyczy Sawyera - a ja jak wiele osób uwielbiam Sawyera i ciekawi mnie co nowego sie o nim pojawi.
_________________ 'How 'bout you put your mango's where your mouth is?''
movie_luvver from lost-media.com thanks for your awesome siggy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum