Uściśle. Dostęp jescze mam, za to głowy i czasu do pisania nie bardzo. Sytuacja wyklaruje się w ciagu miesiąca i tyleż czasu prawdopodobnie bedę jescze na miejscu. Generalnie sesja pozostaje zawieszona.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Generalnie do konca czerwca sie zawijam, w zwiazku z tym do tej pory net w domku mieć bedę. Za to czasu na prowadzenie ze zrozumiałych przyczyn nie. Xav bedzie miał pole do popisu Ja się do końca czerwca skromie Peterkiem zjamę
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Jeśli wszystko się potoczy planowo, powinnam sie pojawic w czwartek. Jeśli nie-trudno mi ocenić, jak długo może potrwać nieobecność. Nie odpisywałam na post, bo jakoś nie mam na odpowiedz pomyslu, poza tym sytuacja nie wymusza akurat mojej wypowiedzi.
Bawcie sie dobrze
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-13, 16:46
Hmm, a gdzie jest Pablo ?! Przecież ona tam śpi, a my już go od paru dni budzimy, a on nic, jeszcze sie okaże, że obozowicze do nas przyjdą a on się nie obudził
Rozmawiałam dziś z Allishą. Obiecała, że porozmawia z Aiglon, ale będzie z nią miała kontakt dopiero za jakiś 2 tygodnie. Nie wiem, co w takiej sytuacji robimy?
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum