Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 21 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 102 Skąd: not from Portland ;d
Wysłany: 2006-09-13, 19:45
Ne0 napisał/a:
Szukasz emocji? Pograj w Silent Hill'a (pograj, nie oglądaj - film taki sobie). Po graniu kilka lat temu spać ze strachu nie mogłem, FFS
Niestety, nie mam PSa, by móc grać w Silent Hill A jeśli jest też wersja na peceta, to i tak by mi nie poszła, taki mam słaby komputer ;P
A film oglądałam i nie powiem, nawet mi się podobał. Niesamowity klimat i ścieżka dźwiękowa, chociaż mnie nie wystraszył ;P
_________________ LOCKE [laughing]: Oh, I used to get angry all the time. Frustrated too.
SUN: You are not frustrated anymore?
LOCKE: I'm not lost anymore.
SUN: How did you do that?
LOCKE: Same way anything lost gets found - I stopped looking.
Silent Hill w wersji PC ma słabe wymagania Wkońcu PSX nie bylo super maszynką, wymagania oscelują w granicy PII 400, 64 MB RAM, akcelerator grafiki z 16mb, 500mb na HDD, to wszystko
_________________ Cash in hand, dick on screen, who said God was ever clean?
Wysłany: 2006-09-13, 22:07
Ne0, to może by i poszło, ale skąd ja wezmę Silent Hilla? znajomi nie mają ;P
Zresztą, nie róbmy offtopa
Wracając do tematu - co myślicie o trzeciej części Piły? Macie jakieś szczególne oczekiwania, nie możecie się jej doczekać? Moim zdaniem to już lekka przesada, spodziewam się, że będzie totalny gniot, chociaż... jest maleńka nadzieja, że może będzie lepsza od dwójki.
_________________ LOCKE [laughing]: Oh, I used to get angry all the time. Frustrated too.
Piła byla extra, jeden z fajniejszych horrorow/ thrillerow jakie widzialam, ale dwojka slabiutka, doprawdy, ta cala bieganina po domu mnie jakos nie trzymala w napieciu (pomimo ze widzialam ten film w warunkach odpowiednich, czyli kinowych ), poza tym mozna bylo sie domyslic calej intrygi ... mysle ze trojka bylaby w tej sytuacji pomyslem chybionym...po slabej drugiej czesci chyba nie mam ochoty na kolejna dawke pily, niestety
_________________ "Tygrys nie zmienia swoich pręg..."
Dostępne sa już trailery do trzeciej części "Piły". Z tego co się zorientowałem po niewielkich frgmentach, to bedzie sie opierac w dużej części na retrospekcjach i na tym jak Amanda stała się pojętną uczennicą Jigsaw'a. Tak więc nadal na ekranie będzie obecny Pan Układanka
Co do gry Silent Hill to owszem wymagania sprzętowe słabe (co jest dobrą wiadomością dla tych co mają paroletni sprzęt) ale za to słabiutki interface użytkownika przez co sterowalność jest fatalna i grywalność taka sobie...
_________________ The report of my death was an exaggeration
Troche dziwne, jakiś se psyCHopata łapie ludzi i zadaje im zadania do wykonania ?! Co to ma być. Takie jakieś że dużo osób to lubi ale to tak naprawdę nie jest dobry film. Ze strasznych filmów to ja mogę Alien oglądać a nie takie cosie! Hostel już lepszy !
// choynka
//Muminek
ślepa jestem // choynka
_________________ ..:: >:4-8-15-16-23-42 ::..
(¯`·´¯)(¯`·´¯)
`· (¯`·´¯).·´My love LOST
.....`· .·´
Troche dziwne, jakiś se psyCHopata łapie ludzi i zadaje im zadania do wykonania ?! Co to ma być. Takie jakieś że dużo osób to lubi ale to tak naprawdę nie jest dobry film. Ze strasznych filmów to ja mogę Alien oglądać a nie takie cosie! Hostel już lepszy !
Jak tak to czytam, to wydaje mi się, że Tobie by się przydał taki psychopata, może Ciebie by czegoś nauczył. :p
I tutaj nie chodzi o dawanie zadań, chodzi o to, że on uważa, że te osoby nie są godne tego, aby żyć i daje im druga szansę w postaci takiego zadania, jeżeli ktoś zawiedzie - wiadomo. Jezeli przeżył, no to fartuch z niego. :p
_________________ Cash in hand, dick on screen, who said God was ever clean?
27 października 2006 roku, w okolicach święta Halloween, do kin trafi trzecia część horroru "Piła", którą w studiu Lions Gate Films wyprodukuje Gregg Hoffman.
Czekam na tą cześć z niecierpliowością... Mam nadzieję że będzie lepsza niż 1 i 2 !! Więcej lepszych zagadeki zwrotów akcji
Wysłany: 2006-10-22, 12:07
m-adziusia, są gusta i guściki ;] Mnie na przykład "Teksańska..." w ogóle nie wystraszyła, za to uśpiła lekko (ziewałam jak nakręcona), a z kolei pierwsza część Piły zaciekawiła i przeraziła mnie niesamowicie.
Wysłany: 2006-11-13, 15:56
A słyszeliście o 3 części? W USA już była premiera, u nas będzie bodajże w styczniu.
Podobno to najgorsza część, widzowie mdleli na seansie, pogotowie było kilkakrotnie wzywane. Ci bardziej odważni wybiegali z sali z krzykiem. A ja jestem ciekawa co ja bym zrobiła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum