Prison Break - no nieźle nieźle, wciągnąłem się i to ostro. Tylko, mam nadzieję, że po kolejnych odcinkach które niedługo się ukażą nie rozczaruję się tak, jak było to z Lost.
Friends - o, to jest dobre. Czasami oglądnę.
Świat według Bundych - genialne. A wszystkie Światy, Kiepskie, i Niekiepskie, są do niego bardzo kiepskie. ( ^^ ) Uwielbiam Al'a i jego jakże prze niesamowitą rodzinkę.
Ja wam polecę świetny serial, a mianowicie, Supernatural
_________________ ...Bury me smilin'
with G's in my pocket,
have a party at my funeral ...
...Give me a paper and a pen,
so I can write about my life of sin,
a couple bottles of Gin
incase I don't get in...
Seriale, które lubię / (lubiłam) lub bardzo lubię:
- Lost
- House M.D.
- The Unit
- Dexter
- CSI Las Vegas
- Nip/Tuck
- The L Word
- Grey's Anatomy (był to serial, który bardzo lubiłam oglądać... a teraz mimo, że zdarzają się śmieszne i wzruszające momenty... denerwują mnie niektóre bezsensowne wątki)
- Heroes (serial ten robi się coraz bardziej sztuczny i bezsensowny, a mimo to chcę wiedzieć jak się skończy)
- Ugly Betty (gdy widzę ciągle powtarzający się schemat - Betty coś robi naiwnego i później to stara się naprawić - wyłączam, a wracam do tego jak nic nie jest w stanie popsuć mojego humoru)
- Friends
- Veronica Mars (kiedyś fajnie było posłuchać różnych odzywek Weroniczki...)
- Sex and the City (to taka miła bajeczka na dobranoc była)
Teraz w styczniu wyszły już dwa odcinki 6. sezonu... W każdą niedziele są emitowane w USA, więc u nas do ściągnięcia w poniedziałek...
To niestety ostatni sezon L word ;(
-Supernatural świetny serial. Niby horror ma być, ale nie jest do końca. Do tego ten IV sezon to miazga totalna. Polecam i polecam.
-Primeval niewysokobudżetowy angielski serial, ale wciągający i pełen akcji.Pomimo nie szczególnych efektów specjalnych, ogląda się z zapartym tchem. No i Abby
-House to raczej opisywać nie muszę
-Mentalist kolejny genialny serial. Morderca kolesiowi zabija żonę i dzieciaka. Koleś postanawia pomagać policji. Jest konsultantem, ale nie takim zwykłym. Potrafi zobaczyć najmniejszy drobiazg i niewiarygodnie łączyć fakty. Do tego ma niezłe poczucie humoru.
-Merlin kolejny angielski tytuł tym razem o Merlinie, czarodzieju pomagającemu przyszłem królowi Arturowi. Świetny.
-Legend of the Seeker angielski. Nie najgorszy, ale mogli/mogą go zrobić lepiej, co nie zmienia faktu, że legenda o poszukiwaczu jest dobrym serialem.
-LOST nie wiem co to jest...
-Stephen King's Kingdom Hospital zekranizowana książka sławnego Stephena Kinga. Świetny horrorek, jak to na mistrza przystało, a ekranizatorzy poradzili sobie całkiem, całkiem.
-Prison Break to znacie: świetny początek i upadek na dno, ostatnio podniesienie się z tego dna i niedługo koniec
-Fringe J.J.Abrams i wszystko jasne. Cholernie podoba mi się ten serial. Ma to coś w sobie. Do tego niezwykłe zjawiska, eksperymenty mhm.
-Burn Notice nie fenomenalny, ale przyzwoity i fajnie się ogląda, nawet bardzo fajnie.
-The O.C. dobry, nawet bardzo Takie sobie życie kolesia przygarniętego przez bogatych ludzi.
-Gossip Girl twórców The O.C. , ale gorszy niż poprzednik. Nadrabia tylko Blake Lively. Jak zacząłem oglądać to skończę, jak mi się będzie nudziło.
-Dexter kolejny świetny serial o dobrym mordercy... No tak, świetnie się ogląda.
-Californication dobry serial, oj dobry, ale taki inny niż wszystkie
-Greek p nieudaczniku w college'u. miły serialik.
-Heroes po fenomenalnym początku, coraz niżej i niżej, ale dalej będę go oglądał, bo jednak ciekawi.
-Jericho świat, a bardziej USA po atakach jądrowych, dobre...taaa...
-Kyle XY koleś wykorzystuje troszkę więcej mózgu niż ja, a dokładnie 100%, przy moich 90% to jednak nie tak wiele
-Moonlight o wampirach, ale nie horror. I do tego bardzo dobrze zrobiony.
-Charmed oglądałem to dawniej w telewizji jak byłem chory i musiałem leżeć w łóżku.
_________________ ...Bury me smilin'
with G's in my pocket,
have a party at my funeral ...
...Give me a paper and a pen,
so I can write about my life of sin,
a couple bottles of Gin
incase I don't get in...
Stopien uzależnienia: Fan
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 723 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-01-30, 19:44
damian_ep11 napisał/a:
-Gossip Girl twórców The O.C. , ale gorszy niż poprzednik. Nadrabia tylko Blake Lively. Jak zacząłem oglądać to skończę, jak mi się będzie nudziło.
Gorszy? Dla mnie właśnie zdecydowanie lepszy od oc. a to za sprawą nie Blake Lively, tylko aktorki grającej Blair i Chucka świetny serial, lajtowy i ten NY ;P
Cytat:
Teraz w styczniu wyszły już dwa odcinki 6. sezonu... W każdą niedziele są emitowane w USA, więc u nas do ściągnięcia w poniedziałek...
To niestety ostatni sezon L word ;(
Kurcze, no to już mam dwa odcinki w plecy...szkoda, że koniec. Bedzie mi brakować hot Shane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum