to nic trudno będe musiał powoli sobie sciągać z tego MU:) wykorzystam szybsze łącze w mojej szkole:] hehe nie będe się tyle wkurzał co u mnie bym sciągał...hehe
no mu jest straszne, ja sie na tym nie znam i wole nie maczać w tym palców,ale napewno jakies sposoby na omijanie są,trzeba być cierpliwym....pewnie ok marca bedzie 2 seria na polsacie
Stopien uzależnienia: Fan
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 723 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-01-23, 21:59
Kurcze, z pół roku przyjaciółka namawiała mnie na chirurgów, a ja głupia nie chciałam bo myślalam, że to kolejny shit typu na_dobre_i_na_złe.
Ale jakże się rozczarowałam, gdy z powodu wszechogarniającej nudy spowodowanej feriami, włączyłam ostatni polsat i natrafiłam akurat na ten serial ;D ŚWIETNY !!! Dawno się tak nie uśmiałam. Szkoda tylko, że to już połowa 2 sezonu leci, a nijak nie moge skołować pierwszego. Naprawde lajcikowy serialik, a najlepsza jest ta cała Cristina hahaha
Primeval - niewysoko budzetowy, ale wciagajac y i pelen akcji, arcydzielo.
Mentalist - to po prostu trzeba zobaczyc. Obejrzysz 2 odcinki i sciagasz nastepne.
_________________ ...Bury me smilin'
with G's in my pocket,
have a party at my funeral ...
...Give me a paper and a pen,
so I can write about my life of sin,
a couple bottles of Gin
incase I don't get in...
Stopien uzależnienia: Fan
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 723 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-01-29, 17:13
Kończe już ściągać 1 sezon. Więc niedługo szykuje się maraton ;P
A z tego co wiem, teraz konczy sie 2 sezon na polsacie, ale od 2 lutego ma ruszyc 3 sezon także git majonez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum