Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-22, 14:48 Witamy na forum
Witaj na forum Lost – zagubieni.
Mamy nadzieję, że spodoba Ci się miła atmosfera jaka tu panuje, i sprawi, że będziesz chętnie odwiedzał/a to miejsce. Zanim zaczniesz udzielać się na forum, zapoznaj się najpierw z
regulaminem
Jeśli chcesz się przywitać - ten temat jest odpowiednim miejscem do tego, aby to zrobić.
Życzymy miłej zabawy!
Dzień dobry...
Nazywam się Rafał, przyjechałem z Rzeszowa, bardzo lubie Losta mam 13 lat jestem fajny i skromny , można ze mną pogadać na wiele tematów. Zawsze do dyspozycji na gg, chętnie służę pomocą, oczywiście za €$€$€$€$€$€$ Jestem na forum od dawna i mi sie bardzo tu podoba
Ogólnie SIEMA!
To było na poważnie ale teraz bardziej poważnie
Nareszcie ten temat powstał bo przedtem kazdy dawał powitanie w pierwszym temacie w jakim pisał. (Ja tak nie zrobiłem (chyba bo już nie pamiętam ))
Witam wszystkich Fanów Losta! Jestem tak naprawde Monika, mieszkam w Tarnowie (takie miasto koło Krakowa). Bardzo interesuję się dalszymi losami bohaterów mojego... i chyba też waszego ulubionego serialu, dlatego postanowiłam się zarejestrować na to forum. Wielkie buziaki i pozdrowienia dla wszustkich!
Witam, jestem na forum od jakiegoś czasu, i mi się tu bardzo podoba choć nie postuje prawie wcale. Patrzę i czytam tematy które mnie interesują. Nie wtrącam się czynnie do forum, bo nie czuje wewnetrznej potrzeby by to robić.
Mam na imie Kinga, pochodzę z Częstochowy i jestem tegoroczną mturzystką, czyli mam rocznikowo 19lat.
Serdecznie pozdrawiam, krowusia
Witam,
od dziś prawdopodobnie będę tu częsciej zaglądać -> wkońcu mam wakacje i ... czas,
więc postanowiłam zabrałć się za losty ; )
;jestem dopiero po 10 odcinku pierwszej serii .. .. hehe
będę sobie stopniowo (o ile mi to wyjdzie) zaliczać odcinki, aby starczyło mi ich na jak najdłużej, bo do 3 serii jeszcze dalek heh
Pozdrawiam!
_________________ ...mam 4 letnie dziecko i reumatyzm, a wszystko z powodu tej wilgoci.
; )
Dzień dobry
Z tej strony diedra
Z niecierpliwością oczekuję III sezonu i żałuję,że nie rozłożyłam sobie II tak,żeby jak najmniej czasu oczekiwania mi pozostało
Jeszcze raz witam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum