No i mam nowy plan... W skrócie - poniedziałek-środa, załamanie psychiczno-nerwowe, czwartek i piątek (śliniące się, odmóżdżone po wcześniejszych dniach głupie dzieci siedzące w ławkach ), w weekend myśli samobójcze w związku ze zbliżającym się nowym tygodniem
To na jakim jesteś profilu ? Humanistyczno-prawnym ?
Na humanistycznym z rozszerzoną historią, wos-em i wokiem( z tym ze wos dopiero w 2giej klasie).
W mojej 2 preferencji-szkole były klasy humanistyczno-prawne albo humanistyczno-dziennikarskie i np. w czasie lekcji na jakieś rozprawy do sądu, żeby obserwować można jeździć .
Ludzie łacina to jest załamka, nic dziwnego, że mnisi całe życie przepisywali te księgi.
A jutro nie zgadniecie, zamiast fizyki ... łacina! Ale całą klasą, może mnie nie zapyta...
Ale jak dobrze pójdzie, wybiorę się chyba na prawo, ale jeszcze nie jestem pewna . Zobaczymy czy w ogóle maturę z matmy zdam ;d(może wycofają ;DD).
Lepsza matma niż polski... jakoś nie potrafię zinterpretować sensu najgłupszego obrazka...
Taaa, obrazek to nic, gorzej dokonać analizy i interpretacji wiersza ;x. Z tym to i ja czasami mam problem .
To sie lepiej naucz, bo ja miałam to na teście gimnazjalnym, wiec może ci sie trafić. A i tak śmiesznie bo z cześci matematyczno-przyr. miałam wiecej niż z humanistycznej ;p.
_________________ How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga
Theres a heaven for a g
Be a lie
If I told ya that I never thought of death
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
^^ Mi nie chodziło o to, że mam 3 matmy w tygodniu Mam po dwie w poniedziałek, wtorek i środę, czyli razem 6
Poza tym z tego co widzę, to Ty masz 4 matmy, a nie 5...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum