_________________ How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga
Theres a heaven for a g
Be a lie
If I told ya that I never thought of death
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
Viste dodają do wszystkich nowych komputerów. Co do czytelności - jakbyś nie zauważył, to moja tapeta jest czytelniejsza od Twojej Jeśli chodzi o motywy - ty masz zmieniony na srebrny, a ja nie zmieniałem Nie zauważyłem też na swoim pulpicie żadnych stylów czy motywów...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Viste dodają do wszystkich nowych komputerów. Co do czytelności - jakbyś nie zauważył, to moja tapeta jest czytelniejsza od Twojej Jeśli chodzi o motywy - ty masz zmieniony na srebrny, a ja nie zmieniałem Nie zauważyłem też na swoim pulpicie żadnych stylów czy motywów...
Umyj się ! xD
Zmieniłem na srebrny - bo jest windowsowy nie ściągałem, a czytelny.
Tapeta jest taka sama jak na początku, czyt. idylla, a producenci wybrali taką wiadomo po co, aby było czytelnie.
A twoja jest gorsza. Ha !
Co do tego, że dołączają do każdego nowego komputera, zawsze można kupić składaka, lub nie kupować jedynie w Saturnach, Media Marktach. ;]
Co do motywów - nie powiedziałem, że je masz. To było ogólne stwierdzenie.
Tyle.
Taki lekki off-top się pojawił aaale co mi tam ... niech będzie
Dla wszystkich którzy chcą miec odrobinę Visty w swoim windowsie oczywiście nie polecam jej kupować a ściągnąć... program (freeware) Vista Inspirate - nie tnie kompa nie zostawia po sobie dziur jak się go usuwa i nie sprawia problemów jedynie zabiera dodatkowe 50-100MB RAMu ale w porównaniu do Visty która żeby ruszyć potrzebuje 0.5 GB to pikuś xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum