Ale strasznie długo mi się ładuje przy tym imageshake
Po wklejeniu z przgladaj nic więcej nie naciskać "host it" ?
Czy trzeba coś jeszcze zrobić?
Zapisałaś screen'a a formacie *.bmp (bitmapka, która zajmuje ok. 3-4 MB) a tam są przyjmowane formaty *.png, *.jpg, które zajmują o wiele mniej. Więc zapisz screen'a nie jako BitMape, ale JPG i wtedy powtórz operację z imageshack.us. Pozdrawiam
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-17, 11:31
ja też bym dała "swój pupit" ale nie zabardzo wiem jak sie wrzuca na ImageShack... jak któs był by tak miły i mi pomógł to prosze na PW alebo bezpośrednio tu na FORUM
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Żeby nikt się nie produkował - wysłałem koleżance opis krok po kroku na PW. Pzdr.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-17, 18:34
dzieki NeO ale cos mi chyba net nawala:(... wchodze na ImageShack wybieram to co chce naciskam na host it i wtedy..."połączenie zostało zresetowane" i tak jest za każdym razem...
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum