Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-11-23, 15:49
Wczoraj przegapiłem Ziemowita, więc obejrzałem teraz, przed chwilą... i w ogóle mnie nie porwał. Może i ma te 7 lat i gra dość dobrze na fortepianie, ale mam wrażenie, że jurorzy wybrali go tylko dla tego, że jest dzieckiem i wypowiada się jak każde dziecko - albo coś głupiego palnie, albo jakoś zażartuje i to porywa dorosłych. Ja dorosły jeszcze nie jestem i nie widzę w nim nic specjalnego. I tak Audiofeels wygra .
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-11-23, 17:08
Wygra Kulawik, niestety...
Kiepski był ten odcinek. Tylko Melkart Ball byli na poziomie. Goście są genialni. Reszta w sumie średnio albo beznadziejnie jak Orion od autostrady...
Ja bym chciał żeby wygrał Melkart Ball albo audiofeels.
Wysłany: 2008-11-23, 18:42
Po wczorajszym odcinku finał jest dla mnie wielką niewiadomą... Nie zdziwię się jak wygra Snake xD
Ludzie albo nie mają oczu i uszu albo mają telefony z wybrakowaną klawiaturą... Melkart Ball sobie zasłużyli (chociaż jak dla mnie to znowu ten chwyt, że wiele osób nie pamięta wcześniejszych występów), ale Ziemowit i iluzjonista?! xD Orkiestra i ci tancerze (czy jakkolwiek to się zowie) byli ze sto razy lepsi... Myślałem, że tancerze wejdą do finału jako pierwsi, a oni nawet nie pojawili się w pozostałej dwójce wybranych osób... Porażka...
Wysłany: 2008-11-23, 20:24
Cytat:
Melkart Ball sobie zasłużyli (chociaż jak dla mnie to znowu ten chwyt, że wiele osób nie pamięta wcześniejszych występów),
Może i coś w tym jest... jednak na końcu zazwyczaj, jak nie zawsze występowali faworyci odcinka.
Tancerze ? Słabi byli. Jeszcze gość na końcu gdy mówiło jury sie gibał na boki jak idiota i strzelał głupie miny jakby miał ich zabić.
Orkiestra zagrała fajnie ale nic poza tym. Zresztą mało kto słucha takiej muzyki więc i mało sms'ow dostali.
Ziemowit przeszedł tylko dlatego, że jest słodkim dzieckiem... choć tekst z Marcinem i Prokopem był dobry
Wygrali iluzjonistę, bo poza występem ładnie się uśmiechał i miło odpowiadał na pytania.. Ludzie lubią wygadanych A patrząc na Ziemka chwyciło ich serce.:P W ogóle to kupcie mi na gwiazdkę taką czapkę, jak on miał, proooszę.:P
Wysłany: 2008-11-24, 16:20
PH3N-x napisał/a:
Ziemowit przeszedł tylko dlatego, że jest słodkim dzieckiem.
I to mnie trochę wkurza... mam nadzieję, że Kulawik zajmie EWENTUALNIE drugie miejsce (ale Melkart Ball i Snake byli lepsi, tym bardziej, jeśli Snake użyje języczka ), ale aby nie wygrała. Ziemowit to już w ogóle odpada. Niewidoma... jeszcze, jeszcze, ale i tak trójka audiofeels, Melkart Ball i Snake wymiatają . O kimś zapomniałem?
Wysłany: 2008-11-30, 00:34
Ejjj. Już po finale a Wy nic nie napisaliście xD Joke.
Finał jak finał. Niektórzy w ogóle mnie nie zaskoczyli. Snake w ogóle mi się nie podobał (zresztą jak w każdym odcinku). Myślałam, że pokaże coś wystrzałowego, oryginalnego a tu zonk, powspinał się troszkę na jakiejś zasłonie i koniec xD
Magda Staszewska, czy jak jej tam, no fakt, fajnie się wyginała, ale jakoś zastanawiało mnie co ona tam w finale w ogóle robiła.
Ziemowit, jak Ziemowit, fajny dzieciak i tyle.
Lenda...hmm. W eliminacjach najbardziej mi się podobała. teraz już tak mi jakoś wisi. Ma głos, ale jakoś mnie to dzisiaj nie zachwyciło.
Jak dla mnie to Mateusz Ziółko wymiótł wszystko i wszystkich. No po prostu był boski. A jak usłyszałam w pewnym momencie takie jedno specyficzne "fooooreeeveerr" to myślałam, że do piwnicy wpadnę. Cudny był.
Audiofeel byli...hm średni. W półfinale bardziej mi się podobali. teraz tak jakby za mało śpiewali. Strasznie chciałam żeby wygrali xD
Klaudia był dobra. Trzeba przyznać, że ma masakryczny głos. Ciekawi mnie kto jej wybiera te piosenki. Mama? Może gdyby nie dali jej na koniec to by nie dostała 1000zł xD
Melkart Ball no byli odjazdowi no. W sumie to im się należała wygrana, ale jakoś w głębi chciałam, żeby to Ziółko albo Audiofell wygrali. Pewnie dlatego, uwielbiam śpiewających facetów xD
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Wysłany: 2008-12-05, 18:29
Audiofeels przegrali Aczkolwiek cieszy mnie to, że Kulawik nie wygrała, o to by była przesada. Melkart Ball byli nieźli, ale oni już są gdzieś tam znani, za to Audiofeels... im bardziej się należał sukces.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum