Ostatnio oglądałem powtórkę przy obiadku i mi się bardzo podobało. Dlatego też dzisiaj oglądnąłem premierę. Rzeczywiście ten tańczący "Neo" i niewidoma kobieta rządzili (swoją drogą Wojewódzki trochę palnął z tym psem, ale na szczęście dziewczyna byłą wyrozumiała, a Kubie głupio było potem ). A ten co przyszedł przełamać nieśmiałość mnie rozwalił (i moją rodzinkę też ). Dopóki nie powiedział imienia, to myślałem, że to dziewczynka
Ale i tak nie sądzę, żeby ktoś przebił Klaudię Kulawik, która była zajebista. Trochę się jednak boję, że w kolejnym etapie trudno będzie jej zaskoczyć i zaimponować jurorom, bo w eliminacjach dała z siebie chyba wszystko i w dodatku zaskoczyła wszystkich swoim dorosłym głosem...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-09-21, 11:38
Klaudia faktycznie była zajebista, ale nie przesadzajmy. Napewno będą lepsi od niej. Dla przykładu ci gimnastycy z pierwszego odcinka byli lepsi od młodej Klaudii.
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 282 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2008-09-21, 13:03
Gimnastycy byli niesamowici... To co zrobili oni to na prawdę talent, a nie jakaś grupa taneczna, która nauczy się paru kroków i myśli, że świeci.
Występ Klaudii nie zrobił na mnie wrażenia. Dlaczego? Nie wiem. Po prostu. Nie wbił mnie w fotel, ani nic takiego.
Z pierwszego odcinka dobry był ten synek, który grał na fortepianie. Wszedł, zrobił szoł, wyszedł.xD Może jakoś wielkiego talentu nie ma, ale zobaczyć takiego warto było
Co się jeszcze tyczy odcinka pierwszego- dlaczego nikt jeszcze nie wymienił pana śpiewającego o autostradzie i kobietę, która tą autostradę udawała?xDD Oni byli genialni.xD U nas w szkole już chodzą teksty: "Idź do 'Mam talent', będę Twoją autostradą..."xD Może też jako-tako talent u w tym brak, ale przynajmniej można się było pośmiać, i to tak pozytywnie
We wczorajszym odcinku najbardziej podobał mi się Matrix.xD Taki mały, a taki genialny...xD Dobrym motywem było to, że nie widać było jego stresu. Choć za kulisami się popłakał, biedne dziecko Ale zatańczył na prawdę fajnie
Niewidoma kobieta też była extra. Trzymam za nią kciuki. Fajnie, że tacy ludzie, pomimo chorób ciągną życie pełną parą.. Szacuneczek.
Chłopak, który przyszedł przełamać nieśmiałość też był fajny Jurorzy aż nie wiedzieli, co powiedzieć...
We wczorajszym odcinku najbardziej nie podobały mi się te tańcząco-śpiewające dziewczyny. Jak dla mnie zero talentu.. Ale to nie ja tu jestem krytykiem.
Ogólnie czekam na kolejne odcniki.
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Nie wiem czy chodzi Ci o te same, ale dla mnie "Nasty Ladies" (albo jakoś tak) były na prawdę super. Przede wszystkim były ładne i naturalne, a nie jakieś upindrzone Mandaryny Charakterki też fajowe (przynajmniej na pierwszy rzut... ucha?) No i głos miały super, szczególnie fajnie to zademonstrowały w zwiastunie przed ich występem. Mam jednak nadzieję, że nie dojdą do finału, bo wtedy zabrakłoby miejsc dla prawdziwych talentów.
Najbardziej szkoda zrobiło mi się wczoraj tej dziewczyny z góralskiego zespołu, która ma talent, ale przez resztę zespołu się nie dostała...
apocalypse starts...
Wysłany: 2008-09-21, 13:29
Nasty Ladies ? Nie moge się nadziwić, że przeszły. Wojewódzki porobił z siebie idiote przed występem, ale mimo wszystko myślałem, że ich nie przepuści.
Cytat:
Przede wszystkim były ładne i naturalne, a nie jakieś upindrzone Mandaryny
Ładne ? No o gustach się nie dyskutuje. Ładna to była ta góraleczka. Była wręcz śliczna.
Dziwne też że przepuścili śpiewającego kierowcę z hulahopem. Niby gość był ok, ale w porównaniu do innych to wypada blado.
Fajny był ten iluzjonista. Macie pomysły jak on to zrobił ?
A i jeszcze tańcząca męska baletnica Zastanawiam się nieraz czy oni specjalnie robią z siebie idiotów czy poprostu nie są tego świadomi.
Co do autostrady w pierwszym odcinku to przeszli chyba tylko dla śmiechawy, bo jacyś wielce utalentowani to oni nie byli.
W ogóle wkurzające było to, że nie przepuścili tego gitarzysty bo... grał za smutno.
No kur*a. Program się nazywa Mam Talent a nie Mam wesoły Talent. Wszędzie tylko robienie z siebie idiotów albo emanowanie seksem. I to nie tylko w Mam Talent, w takim You Can Dance jest to samo. Gość z jury pyta sie tancerki czy jest grzeczną dziewczynką czy nie. Jakby powiedziała, że jest grzeczna to pewnie by nie dostała biletu. Połowa uczestniczek tam to przychodzi tylko po to by pokręcić dupą i być przy tym prawie nago.
Dziwne też że przepuścili śpiewającego kierowcę z hulahopem. Niby gość był ok, ale w porównaniu do innych to wypada blado.
Dlaczego blado? Pięknie śpiewał tym operowym głosem. Tylko po co te hulahopy?!
PH3N-x napisał/a:
Fajny był ten iluzjonista. Macie pomysły jak on to zrobił ?
Fajny czy nie fajny - ale to nie był do jasnej cholery żaden talent!!! Talent można mieć do śpiewania, tańczenia itp., ale nie do bycia iluzjonistą xD A co do tego jak to zrobił, to po prostu szkatułka i stolik się przyciągały (pewnie stolik miał metalowy blat, a szkatułka była magnesem). Było widać nawet jak tą szkatułkę potem podnosił to wyglądało to właśnie na magnes. Ale pewien nie jestem, musiałbym oglądnąć drugi raz, a coś się na YT nie chce ładować...
apocalypse starts...
Wysłany: 2008-09-21, 20:41
Cytat:
Dlaczego blado? Pięknie śpiewał tym operowym głosem. Tylko po co te hulahopy?!
Mnie nie powalił swoim śpiewem. Już lepiej śpiewała ta mała i niewidoma.
Cytat:
Fajny czy nie fajny - ale to nie był do jasnej cholery żaden talent!!! Talent można mieć do śpiewania, tańczenia itp., ale nie do bycia iluzjonistą xD
Jak to nie ? Przecież ty zresztą ja też, nawet najprostszych sztuczek nie potrafilibyśmy zrobić. A co do szkatułki to wszystko pięknie ładnie, tylko on wcale nie trzymał za tą szkatułkę więc jak miałoby to się unosić w powietrzu ?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-09-23, 19:53
Mi tez program sie strasznie podoba. Ja sie wyróżnię i powiem, że ta niewidoma nie zrobiła na mnie wrażenia. Za to ta mała, Klaudia owszem. Strasznie mi się podobają takie mozne głosy u płci pięknej
PH3N-x napisał/a:
A co do szkatułki to wszystko pięknie ładnie, tylko on wcale nie trzymał za tą szkatułkę więc jak miałoby to się unosić w powietrzu ?
Ja coś tam słyszałam, że ten stolik 'latał' dzięki temu pierścieniowi, który włożył sobie na palec przed wykonaniem całej sztuczki.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Wysłany: 2008-09-23, 21:16
Jak nie dasz rady zobaczyć w sobote to o 15 w niedziele masz powtorke.
Mirek wyśmiewskiej calej Polski ? No nie przesadzajmy. Bardziej na szacunek zasłużył niż na wyśmianie. Spoko gość. Choć na początku myślałem, że Chylińska go zapierd*li.
Co do Wojewódzkiego to pokazuje, że jest normalnym człowiekiem. Kiedy można to robi z siebie idiote, ale potrafi też zachować się z klasą - właśnie przykład Mirka i niewidomej ( choć napoczątku wypadł z tekstem o psie )
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 282 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2008-09-24, 13:10
PH3N-x napisał/a:
( choć napoczątku wypadł z tekstem o psie )
Nie wiem, coście się tak tego tekstu uczepili... Miał prawo zapytać, czy to coś związanego z psem... ;p Jakby ktoś mnie spytał, to w życiu nie powiedziałabym, że ta dziewczyna jest ślepa.. Więc i jury mogło tego nie zauważyć A że weszła z psem, to pierwsze pytanie jakie się nasunęło Kubie to pytanie o psa... xDD
A co do Mirka... Świetny gość, na prawdę!:D Dlaczego niby Polska ma się z niego śmiać? Gdy powiedział, że przyszedł przełamać nieśmiałość, poczułam do niego wielką sympatię... Przez myśl mi naet nie przeszło, że można by się z niego wyśmiewać:P
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Czyli teraz dziewczyny lecą na tekst o nieśmiałości To muszę teraz w szkole zacząć śpiewać.
_________________ How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga
Theres a heaven for a g
Be a lie
If I told ya that I never thought of death
My niggas
We tha last ones left
But life goes on.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum