Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2009-08-06, 21:52
Latrommi napisał/a:
Niestety, nie zrozumiałeś mnie Otherze... Tom, jej sympatia z dzieciństwa, był lekarzem, tak samo jak Jack... Tom był opiekuńczy, troskliwy etc... w jakiś sposób Jack przypomina Kate jej ukochanego... a w pierwszym sezonie zobaczyliśmy jak bardzo Kate zależało na Tomie.
Już pamiętam. Więcej o tym było chyba w 2 sezonie? Oglądałem niedawno 1 sezon i chyba odcinek o Kate przespałem. I teraz dopiero skojarzyłem, że Kate mocno kochała Toma, dlatego zdanie nabrało sensu.
Oczywiście Sawyer. Chociaż, nie jestem wielką przeciwniczką Jacka i nic do niego nie mam, nawet! Potrafiłam go lubić w początkowych sezonach, później już nie był dla mnie taką.. Jedną z fajnych, ciekawych postaci. Jednogłośnie wolę Sawyera, który jest bardzo interesującą osobą. Wzruszyłam się, jak wyrzucał pierścionek dla Juliet, mimo, że nie jestem za Suliet to dobrze, że Sawyer wybrał Juliet, niż Kate.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum