Stopien uzależnienia: Fan
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 19 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 723 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2006-01-04, 20:57 Naj..facet
no to ja sie posłuchalam XtomiXa i załozyłam taki temat z ankieta no i czekam na jakies sensowne uzasadnienia moj typ to JACK jest bardzo mi sie podbaja tacy kolesie jest mądry, ma fajny zawód:D i ogolnie jego charakter mi sie podoba..jest miły no i jeszcze niby Sawyer jest niczego sobie ale jednak wole Jacka
zagłosowałam na Sawyera bo jest przystojy i ma charakter ktróy wbrew pozorom niekiedy całkiem mi pasuję ale Sayid też jest niczego sobie miły i we co jak zorbic i czego chce....natomiast Boone.... hmmm... wygląda(Ł) na fajnego kolesia ale nie żby z nim być... A Jack trochę za pożądny ale fajny gościu.. ogólnie wszyscy tam sa w jakiś sposób fajni...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
hmm....Charlie ma fajny styl rockman.... tacy kolesie są fajni. Ale z drugiej strony JAck, który jest przeciwieństwem Charliego jest ideałem męża i ojca....taki odpowiedzialny opiekuńczy... trudny wybór
Moim zdaniem dwoma pretendentami do tytułu najmena jest Jack i Sawyer. Ja oddaje głos na Sawtera. Nie kwestionuje zdolności innych, może jest niesprzyjający, ale to się zmienia. No i jest najprzystojnijszy!
Ja oddałam glos na Sawyera... ale oczywiście wachałam się między nim a Jackiem
Wybrałam Sawyera bo lubie niegrzecznych i zbuntowanych mężczyzn...
no własnie mężczyzn z krwi i kości... ( np Boone wydaje mi sie ładnym chłopcem...) taki też jest Jack.. od obydwu panów aż kipi testosteronem ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum